1. Planteophæng
Din altan skal være et sted, hvor du kan slappe af og slappe af. Desværre er vores hvilested ofte ikke så stort. Tænk smart og arbejd i højden. Planteophæng giver dig en øjeblikkelig grøn accent uden at miste for meget plads. Små planter – som f.eks. pampasgræs – i en ramme på væggen giver din altan et ekstra flot touch.

2. Kaktusser
Det er umuligt at forestille sig vores interiør uden kaktusser. Fordi de lagrer vand, overlever de nemt en periode med tørke. Har du glemt at vande dem? Bare rolig, du behøver ikke at løbe til det nærmeste plantecenter for at få en ny. Nogle kaktusser kan endda overleve op til tre måneder uden vand ved lave temperaturer! De er heller ikke alt for krævende, når det gælder mængden af sollys. Kugleformede kaktusser kan tåle meget lys, så det er ikke noget problem at stå udenfor om sommeren!

3. Klatreplanter
Er du en stor fan af planter, der bevæger sig langs din facade? Så gå efter Wisteria sinensis ‘Prolific’ eller blot wisteria. Navnet siger dig sikkert ikke noget, men du kender dem utvivlsomt. Disse lilla-blå blomster har lysegrønne blade og dufter meget dejligt. De vokser hurtigt og når nemt op på 7 til 9 meter! De begynder at blomstre i midten af maj og fortsætter med at blomstre indtil september. Sørg for at give dem et solrigt sted, for det elsker de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *